IS Iso A-Clean

IS Iso A-Clean

Tuotteen kuvaus

Vesiliukoinen puhdistusaine Iso A-Clean poistaa tehokkaasti likaa ja muita epäpuhtauksia. Iso A-Clean saavuttaa täyden tehonsa 3-4 päivän kuluttua levityksestä. Iso A-Clean on tarkoitettu ulkokäyttöön esimerkiksi seuraavien pintojen käsittelyyn: katot, julkisivut, laatoitukset, kattoikkunat, sokkelit ja seinät, puurakennelmat ja komposiitti. Soveltuvuus aurinkokennojen puhdistukseen on tarkistettava aurinkokennon valmistajalta.

Värit

Väritöntä

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 5–30 °C.

Levitysmenetelmä

Levittämisen aikana on käytettävä suojakäsineitä, -laseja ja hengityssuojainta. Sivellin, harja tai suihku (korkea-/matalapaine). Pystypintojen puhdistamiseen suosittelemme käyttämään sutia tai harjaa matalapainesuihkun lisäksi. Iso A-Cleania levitetään vain pinnan kyllästämiseen tarvittava määrä. Ylimääräinen neste on kerättävä talteen. Tuotetta ei saa päätyä maaperään, vesistöön tai viemäriin. Testaa aina tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle. Väkevämmän liuoksen käyttäminen ei lisää Iso A-Cleanin puhdistustehoa.

Tekniset tiedot

Kiilto -

Riittoisuus 2 - 6 m²/l

Kuivumisaika -

Esikäsittely/puhdistus Puhdista pinta soveltuvalla menetelmällä, esim. korkeapainepesurilla. Kun pinta on kuivunut, levitä Iso A-Cleania käyttövalmiina liuoksena. Jos Iso A-Cleania käytetään ylläpitopuhdistukseen, esikäsittely ei ole tarpeen.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 30 g/l (luokka A/h)

Ominaisuudet

Iso A-Clean poistaa tehokkaasti likaa ja muita epäpuhtauksia. Iso A-Clean saavuttaa täyden tehonsa 3-4 päivän kuluttua levityksestä.