TG 80 Start

TG 80 Start

Tuotteen kuvaus

TG 80 Start on vesipohjainen pohjamaali, jota käytetään ennen HB 80 Finish -maalin levittämistä. Vesiohenteinen. Varmistaa hyvän tarttuvuuden. Käyttöalue: Betonikattotiilet, kuitusementti. Ei sovellu savitiili- tai liuskekivipinnoille.

Värit

Vakiovärit: Musta, antrasiitinharmaa, oksidipunainen, tiilenpunainen, punaruskea, mocca*, metsänvihreä. * värissä voi olla vähäisiä poikkeavuuksia. Muita värejä saatavissa pyynnöstä.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Sivellin, tela tai airless-ruiskutus, suuttimen koko 19–21, 180–220 baaria. Levitä sopiva määrä siten, että kalvoa (kiiltävä pinta) ei muodostu. Jos kalvo muodostuu, seuraava maalikerros tarttuu huonosti. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle.

Tekniset tiedot

Kiilto -

Riittoisuus 6 - 7 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~1 tunti. Päällemaalattavissa ~2 tuntia. Täysin kuiva ~24 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Katto on pestävä huolellisesti korkeapainepesurilla ja puhdistettava Iso A-Clean puhdistusaineella ennen TG 80 Start -maalin levittämistä. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 40 g/l (luokka A/c)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Varmistaa hyvän tarttuvuuden.

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

* Värissä voi olla vähäisiä poikkeavuuksia.

Musta (20)

Antrasiitinharmaa (22)

Oksidipunainen (28)

Tiilenpunainen (34)

Punaruskea (36)

Mocca (38)*

Sininen (44)


Metsänvihreä (46)