IS RustConverter

IS RustConverter

Tuotteen kuvaus

RustConverter on ruosteenestopohjuste, joka levitetään suoraan ruostekohtiin teräs- ja metallipinnoilla. Aine yhdistyy ruosteeseen kemiallisesti ja muodostaa mustan, kestävän pinnan, joka kapseloi ruosteen ja estää sen leviämisen. RustConverterin päälle on tehtävä ylimaalaus Iso Paint – tuotteella. RustConverteria käytetään vain ruosteisilla alueilla. Vesiohenteinen. Ragoi ruosteen kanssa kemiallisesti. Muodostaa mustan, kestävän pinnan, joka kapseloi ruosteen ja estää sen leviämisen. Parantaa pinnan kosteudenkestävyyttä. Estää korroosion leviämisen. Päälle on maalattava. Käyttöalue: Ruosteiset pinnat, joissa on, rautaa, rauta-, teräs ja metallipinnat.

Värit

Sininen, samea neste

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Sivellin, tela tai airless-ruiskutus, suuttimen koko 19–21, 180–200 baaria. Useimmissa tapauksissa riittää yksi käsittely, mutta joissakin tapauksissa on tarpeen levittää useita kerroksia, jotta koko alue peittyy varmasti. Käytä vain kohtiin joissa ruostetta. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle. RustConverterin päälle maalataan Metal Primer WB -pohjamaalilla, tai vaihtoehtoisesti Isoxyde- tai Metal OneCoat -maalilla korroosiosuojausta varten.

Tekniset tiedot

Kiilto NA

Riittoisuus 10 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~30 minuuttia. Päällemaalattavissa ~4 tuntia. Täysin kuiva ~24 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Puhdista alusta puhdistusaineella rasvasta ja muista epäpuhtauksista esim. Tikkurila Panssaripesulla ja painepesulla. Poista kaikki irtoruoste mekaanisesti teräsharjalla tai hiomalla.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 140 g/l (luokka A/i)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Ragoi ruosteen kanssa kemiallisesti. Muodostaa mustan, kestävän pinnan, joka kapseloi ruosteen ja estää sen leviämisen. Parantaa pinnan kosteudenkestävyyttä. Estää korroosion leviämisen. Päälle on maalattava