IS Rubber

IS Rubber

Tuotteen kuvaus

Rubber on vesiliukoinen paksukalvomaali. Se on erittäin joustavaa ja sopii erityisesti ja kuluneille tiili- ja mineriittikattopinnoille, jotka on pohjustettu Eternit Primer pohjamaalilla. Tarttuu hyvin. Kestävä ja vettähylkivä pinta. Pinnoite kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. CE-merkitty (EN1504/2). KÄYTTÖALUE: Kuitusementti (pohjustettu Eternit Primerilla), Betonikattotiilet, Erityisesti vanhoille pinnoille, jotka on pohjustettu Eternit Primerilla. Ei sovellu savitiili- tai liuskekivipinnoille.

Värit

Vakiovärit: musta, antrasiitinharmaa, tumma antrasiitinharmaa, liuskekiven harmaa, tiilenpunainen, oksidipunainen, bordeaux-punainen, ruotsin-punainen*, punaruskea, mocca, tummanruskea, metsänvihreä. * Vain kiilto 20 Muita värejä saatavissa pyynnöstä.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Ohenna 1. kerros Rubber tiilikattomaalia 20 % puhtaalla vedellä pohjustusta varten. Tuote suositellaan levitettäväksi korkeapaineruiskulla, pensselillä tai telalla. Maalaa alue kauttaaltaan ja anna kuivua noin kaksi tuntia, olosuhteista riippuen, ennen seuraavaa kerrosta. Sekoita huolellisesti ja ohentamatta tarvittava määrä maalia 2. kerroksen maalausta varten. Maalaa alue kauttaaltaan ja anna kuivua. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle. Suosittelemme, että maalattu katto käsitellään Iso A-Clean puhdistusaineella noin kahden vuoden välein, jotta pinta pysyy siistinä ja puhtaana.

Tekniset tiedot

Kiilto 5 – 6

Riittoisuus 2,5 - 3,5 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~2 tuntia. Päällemaalattavissa ~4 tuntia. Täysin kuiva ~24 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Maalattava katto puhdistetaan perusteellisesti painepesulla tai muulla soveltuvalla menetelmällä kauttaaltaan. Pesussa tulee saada kaikki lika, rasvat, öljyt ja muu tartuntaa heikentävät tekijät poistettua ennen maalausta. Tiukkaan kiinnittynyttä kasvustoa voidaan tarvittaessa käsitellä A-Clean puhdistusaineella ennalta tai käyttää Universal Cleaner - pesuainetta pesun yhteydessä parantamaan pesutulosta. Pesty puhdas katto tulee aina käsitellä A-Clean puhdistusaineella. A-Clean käsittelyn tulee antaa vaikuttaa 1–3 vuorokautta ennen seuraavaa käsittelyvaihetta. Kuitusemementtikatot pohjustetaan Eternit Primer -pohjamaalilla, jotta pohjasta tulee kestävä. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 40 g/l (luokka A/c)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Erittäin joustava. Tarttuu hyvin. Kestävä ja vettähylkivä pinta. Pinnoite kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. CE-merkitty (EN1504/2).

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

Musta (20)

Antrasiitinharmaa (22)

Tumma antrasiitinharmaa (23)

Vaaleanharmaa (24)

Liuskekiven harmaa (25)

Oksidipunainen (28)

Bordeaux-punainen (30)

Ruotsin-punainen (32)

Tiilenpunainen (34)

Punaruskea (36)

Mocca (38)

Tummanruskea (40)

Metsänvihreä (46)