IS Metal Primer WB

IS Metal Primer WB

Tuotteen kuvaus

Metal Primer on ruosteenestokatto pohjusteena. Vesiohenteinen. Varmistaa hyvän tarttuvuuden. Tuote soveltuu uusille ja vanhoille peltikatoille, myös plastisolilla pinnoitetuille. Metal Primerin päälle on aina maalattava Isonit- tai Rubber-maalilla.

Värit

Vaaleanharmaa

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Sivellin, tela tai airless-ruiskutus, suuttimen koko 19–21, 180–220 baaria. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle.

Tekniset tiedot

Kiilto -

Riittoisuus 7,5 - 8,5 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 120 µm 20 °C / 65 % RH: Päällemaalattavissa ~2 tuntia. Päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Puhdista maalattavat pinnat soveltuvalla pesuaineella, esim. Tikkurila Panssaripesulla epäpuhtauksista, kuten liasta, rasvasta, öljystä, vahasta jne., tuotteen käyttöohjeiden mukaisesti. Käytä harjaa apuna. Huuhdo pinnat huolellisesti, mieluiten painepesulla. Pesty puhdas alusta tarkastetaan ruostevaurioiden varalta. Mikali alustassa ilmenee ruostetta, tulee se poistaa mekaanisesti terasharjalla tai hiomalla ja kasitella Rust Converter ruosteenestoaineella ennen maalausta ohjeen mukaan. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 30 g/l (luokka A/h)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Varmistaa hyvän tarttuvuuden