IS Metal OneCoat

IS Metal OneCoat

Tuotteen kuvaus

Metal OneCoat on vesiohenteinen, hyvän tarttuvuuden omaava peltikattopinnoite. Se soveltuu käytettäväksi raudasta valmistettujen kattomateriaalien sekä plastisolilla käsiteltyjen levyjen maalaamiseen. Metal OneCoat päälle voidaan maalata Isonit-maalilla. Vesiohenteinen. Helppo levittää. Peittää ja sulautuu hyvin. Suojaa korroosiolta. Tarttuu hyvin. Säänkestävä. Kestää hyvin kemikaaleja. Vettä hylkivät ominaisuudet estävät veden vaikutuksesta aiheutuvien valkoisten laikkujen muodostumisen. KÄYTTÖALUE: Pelti- ja teräskatteet, plastisolilla käsitellyt levyt.

Värit

Vakiovärit: musta, tumma antrasiitinharmaa, vaaleanharmaa, punamulta, tummanruskea ja valkoinen. Muita värejä saatavissa pyynnöstä.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Puhdista maalattavat pinnat soveltuvalla pesuaineella, esim. Tikkurila Panssaripesulla epäpuhtauksista, kuten liasta, rasvasta, öljystä, vahasta jne., tuotteen käyttöohjeiden mukaisesti. Käytä harjaa apuna. Huuhdo pinnat huolellisesti, mieluiten painepesulla. Pesty puhdas alusta tarkastetaan ruostevaurioiden varalta. Mikali alustassa ilmenee ruostetta, tulee se poistaa mekaanisesti terasharjalla tai hiomalla ja kasitella Rust Converter ruosteenestoaineella ennen maalausta ohjeen mukaan. Uusi aikaisemmin maalamaton sinkkipelti voidaan pohjustaa Metal Primer WB tai Isoxyde tuotteella ennen Metal One Coat maalausta. Tutustu myös Isoxyde tuotteeseen sinkkipeltikatoille. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä. Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Tekniset tiedot

Kiilto 10-15

Riittoisuus 2 - 3 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~1 tunti. Päällemaalattavissa vähintään 2 tuntia. Täysin kuiva ~24 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Puhdista maalattavat pinnat soveltuvalla pesuaineella, esim. Tikkurila Panssaripesulla epäpuhtauksista, kuten liasta, rasvasta, öljystä, vahasta jne., tuotteen käyttöohjeiden mukaisesti. Käytä harjaa apuna. Huuhdo pinnat huolellisesti, mieluiten painepesulla. Pesty puhdas alusta tarkastetaan ruostevaurioiden varalta. Mikali alustassa ilmenee ruostetta, tulee se poistaa mekaanisesti terasharjalla tai hiomalla ja kasitella Rust Converter ruosteenestoaineella ennen maalausta ohjeen mukaan. Uusi aikaisemmin maalamaton sinkkipelti voidaan pohjustaa Metal Primer WB tai Isoxyde tuotteella ennen Metal One Coat maalausta. Tutustu myös Isoxyde tuotteeseen sinkkipeltikatoille. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 130 g/l (luokka A/d)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Helppo levittää. Peittää ja sulautuu hyvin. Suojaa korroosiolta. Tarttuu hyvin. Säänkestävä. Kestää hyvin kemikaaleja. Vettä hylkivät ominaisuudet estävät veden vaikutuksesta aiheutuvien valkoisten laikkujen muodostumisen.

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

Musta (20)

Tumma antrasiitinharmaa (23)

Vaaleanharmaa (24)

Ruotsin-punainen (32)

Valkoinen (-)