IS Isoxyde

IS Isoxyde

Tuotteen kuvaus

Isoxyde on vesiohenteinen peltikattojen ja metallirakenteiden paksukalvopinnoite. Tuote sisältää ruosteenestoaineita. Isoxyde-maalia käytetään erilaisten pintojen (katso käyttöalue) suojaamiseen korroosion ja ruosteen muodostumiselta. Maalin vettä hylkivät ominaisuudet estävät veden vaikutuksesta aiheutuvien valkoisten laikkujen muodostumisen pinnalle. Korroosiolta suojaavien pigmenttien suuri määrä varmistaa tehokkaan korroosiosuojauksen. Isoxyde-maalia voidaan levittää jopa 400 µm:n paksuinen kerros ilman, että maali lähtee valumaan. Maali on nopeasti kuivuvaa ja erittäin joustavaa, minkä ansiosta se ei halkeile paksuina kerroksina levitettynä. KÄYTTÖALUE: Seuraavat materiaalit: rauta, alumiini, sinkki, galvanoidut pinnat, plastisol- ja poyesterpinnat, vanhat alkydipinnat. Isoxydeä voidaan käyttää myös pohjamaalina. Isoxyden päälle voidaan maalata esim. Isonit-maalilla.

Värit

Vakiovärit: musta, tumma antrasiitinharmaa, vaaleanharmaa, punamulta, tummanruskea ja valkoinen. Muita värejä saatavissa pyynnöstä.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Sivellin, tela tai airless-ruiskutus, suuttimen koko 19–21, 180–220 baaria. Oikea paksuuden varmistamiseksi suosittelemme levittämään maalin kahdessa kerroksessa. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle.

Tekniset tiedot

Kiilto 8–10

Riittoisuus 2,5 - 5 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~3 tuntia. Päällemaalattavissa vähintään 6 tuntia. Täysin kuiva ~48 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Puhdista maalattavat pinnat soveltuvalla pesuaineella, esim. Tikkurila Panssaripesulla epäpuhtauksista, kuten liasta, rasvasta, öljystä, vahasta jne., tuotteen käyttöohjeiden mukaisesti. Käytä harjaa apuna. Huuhdo pinnat huolellisesti, mieluiten painepesulla. Jos Isoxyde-maalia käytetään galvanoidulle teräkselle, pinta on hiottava ja puhdistettava ennen tuotteen levittämistä. Pesty puhdas alusta tarkastetaan ruostevaurioiden varalta. Mikali alustassa ilmenee ruostetta, tulee se poistaa mekaanisesti terasharjalla tai hiomalla ja kasitella Rust Converter ruosteenestoaineella ennen maalausta ohjeen mukaan. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö VOC: Enintään 130 g/l (luokka A/d)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Ehkäisee tehokkaasti korroosion ja ruosteen muodostumista. Helppo levittää, Hyvä peittokyky. Estää veden vaikutuksesta aiheutuvien valkoisten laikkujen muodostumisen. Kestää erinomaisesti kemikaaleja. Pinnoite kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. Voidaan levittää jopa 400 µm:n paksuisena kerroksena. Kuivuu täysin nopeasti. Erittäin joustava.

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

Musta NCS S9000-N

Tumma antrasiitinharmaa NCS S8502-B

Vaaleanharmaa NCS S2502-B

Ruotsin-punainen NCS S6030-Y80R

Tummanruskea

Valkoinen NCS S0500-N