IS Isonit Non Reflective

IS Isonit Non Reflective

Tuotteen kuvaus

Isonit Non Reflective on vesiohenteinen kattomaali, joka soveltuu huokoisten ja kuluneiden kattojen maalaamiseen. Erikoismaali hajottaa pinnalta heijastuvat auringonsäteet, jolloin katto ei näytä kuluneelta, vaan saa tasaiselta vaikuttavan mattapinnan. Isonit Non Reflective peittää tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Maali hengittää (diffuusioavoin), ja siinä on vettähylkivä pinta. Erinomainen tarttuvuus. Kestävä ja vettähylkivä pinta. Pinnoite kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. CE-merkitty (EN1504/2). KÄYTTÖALUE: Betonikattotiilet, eterniittilevy, pohjamaalatut teräskatot. Ei sovellu savitiili- tai liuskekivipinnoille.

Värit

Vakiovärit: Musta, tumma antrasiitinharmaa, punaruskea, tummanruskea, sinimusta. Muita värejä saatavissa pyynnöstä.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Ohenna 1. kerros Isonit Non-Reflective maalia 20 % puhtaalla vedellä pohjustusta varten. Tuote suositellaan levitettäväksi korkeapaineruiskulla, pensselillä tai telalla. Maalaa alue kauttaaltaan ja anna kuivua noin kaksi tuntia tai olosuhteista riippuen, ennen seuraavaa kerrosta. Sekoita huolellisesti ja ohentamatta tarvittava määrä maalia 2. kerroksen maalausta varten. Maalaa alue kauttaaltaan ja anna kuivua. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle. Suosittelemme, että maalattu katto käsitellään Iso A-Clean puhdistusaineella noin kahden vuoden välein, jotta pinta pysyy siistinä ja puhtaana. Suosittelemme, että maalattu katto käsitellään Iso A-Clean puhdistusaineella noin kahden vuoden välein, jotta pinta pysyy siistinä ja puhtaana.

Tekniset tiedot

Kiilto 5

Riittoisuus 2 - 4 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~1 tunti. Päällemaalattavissa ~2 tuntia. Täysin kuiva ~24 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Katto on pestävä huolellisesti korkeapainepesurilla ja puhdistettava Iso A-Clean puhdistusaineella. Kuitusementtikatot kannattaa pohjustaa Eternit Primerilla, jotta pohjasta tulee kestävä (ks. tekniset tiedot). Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 40 g/l (luokka A/c)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Isonit Non-reflective – hajottaa pinnalta heijastuvan valon. Peittää ja sulautuu ja levittyy hyvin. Erinomainen tarttuvuus. Kestävä ja vettähylkivä pinta. Pinnoite kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. CE-merkitty (EN1504/2).

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

Musta (20)

Tumma antrasiitinharmaa (23)

Punaruskea (36)

Tummanruskea (40)

Mustan sininen (42)