IS Isonit 12-20-50

IS Isonit 12-20-50

Tuotteen kuvaus

Isonit -tiilikattomaali on ammattilaiskäyttöön suunniteltu vesiliukoinen kattopinnoite. Isonit peittää tehokkaasti ja kuivuu nopeasti käsiteltyyn pintaan muodostaen hengittävän, mutta vettä eristävän uuden pintasuojan sään rasituksia vastaan. Erinomainen tarttuvuus. Kestävä ja vettähylkivä pinta. Pinnoite kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. CE-merkitty (EN1504/2). KÄYTTÖALUE: Betonikattotiilet, kuitusementti (pohjustettu Eternit Primerilla), eterniittilevy (pohjustettu Eternit Primerilla), pohjamaalatut teräskatot. Ei sovellu savitiili- tai liuskekivipinnoille.

Värit

Vakiovärit: musta, antrasiitinharmaa, tumma antrasiitinharmaa, vaaleanharmaa, liuskekiven harmaa, tiilenpunainen R-728, oksidipunainen, bordeaux-punainen, ruotsin-punainen*, tiilenpunainen, punaruskea, mocca, tummanruskea, metsänvihreä, tupapunainen, betoninharmaa. * Vain kiilto 20. Muita värejä saatavissa pyynnöstä.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Ohenna 1. kerros Isonit tiilikattomaalia 20 % puhtaalla vedellä pohjustusta varten. Tuote suositellaan levitettäväksi korkeapaineruiskulla, pensselillä tai telalla. Maalaa alue kauttaaltaan ja anna kuivua noin kaksi tuntia, tai olosuhteista riippuen, ennen seuraavaa kerrosta. Sekoita huolellisesti ja ohentamatta tarvittava määrä maalia 2. kerroksen maalausta varten. Maalaa alue kauttaaltaan ja anna kuivua. Testaa aina tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle. Suosittelemme, että maalattu katto käsitellään Iso A-Clean puhdistusaineella noin kahden vuoden välein, jotta pinta pysyy siistinä ja puhtaana.

Tekniset tiedot

Kiilto 12, 20, 50

Riittoisuus 2 - 3 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~1 tunti. Päällemaalattavissa ~2 tuntia. Täysin kuiva ~24 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Maalattava katto puhdistetaan perusteellisesti painepesulla tai muulla soveltuvalla menetelmällä kauttaaltaan. Pesussa tulee saada kaikki lika, rasvat, öljyt ja muu tartuntaa heikentävät tekijät poistettua ennen maalausta. Tiukkaan kiinnittynyttä kasvustoa voidaan tarvittaessa käsitellä A-Clean puhdistusaineella ennalta tai käyttää Universal Cleaner - pesuainetta pesun yhteydessä parantamaan pesutulosta. A-Clean käsittely Pesty puhdas katto tulee aina kasitella A-Clean sammaleenpoistoaineella. A-Clean kasittelyn tulee antaa vaikuttaa 1–3 vuorokautta ennen seuraavaa kasittelyvaihetta. Kuitusemementtikatot pohjustetaan Eternit Primerilla, jotta pohjasta tulee kestävä (ks. tekniset tiedot). Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 40 g/l (luokka A/c)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen, peittää ja levittyy hyvin, erinomainen tarttuvuus, kestävä ja vettähylkivä pinta, pinnoite kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. CE-merkitty (EN1504/2).

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

* Vain kiilto 20, ** Vain kiilto 20 ja 50

Musta (20)

Antrasiitinharmaa (22)

Tumma antrasiitinharmaa (23)

Vaaleanharmaa (24)

Liuskekiven harmaa (25)

Tiilenpunainen R-728 (26)

Oksidipunainen (28)

Bordeaux-punainen (30)

Ruotsin-punainen (32)*

Tiilenpunainen (34)

Punaruskea (36)

Mocca (38)

Tummanruskea (40)

Mustan sininen (42)

Sininen(44)**


Metsänvihreä (46)