Isonit Construction

Isonit Construction

Tuotteen kuvaus

Isonit Construction on vesiohenteinen, pigmentoimaton pohjamaali, joka on tarkoitettu kuluneille, imukykyisille kuitusementtipinnoille. Vesiohenteinen. Hyvä täyttökyky. Varmistaa hyvän tarttuvuuden. Kuitusementti (kuluneet, imukykyiset pinnat) Isonit Construction -pohjamaalin päälle on aina levitettävä Isonit- tai Rubber-maalia. Rubber-maalia suositellaan erityisesti huonokuntoisten, pohjamaalattujen kuitusementtilevyjen käsittelyyn. Ei sovellu savitiili- tai liuskekivipinnoille.

Värit

pigmentoimaton

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Sivellin, tela tai airless-ruiskutus, suuttimen koko 19–21, 180–220 baaria. Pohjamaali levitetään yhdellä kertaa. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle.

Tekniset tiedot

Kiilto -

Riittoisuus 10 - 20 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 100 µm 20 °C / 65 % RH: Päällemaalattavissa ~1 tunti. Kuivumisaika riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Katto on pestävä huolellisesti korkeapainepesurilla ja puhdistettava Iso A-Clean puhdistusaineella. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 30 g/l (luokka A/g)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Hyvä täyttökyky. Varmistaa hyvän tarttuvuuden