HB 80 Finish

HB 80 Finish

Tuotteen kuvaus

HB 80 Finish on vesiohenteinen kattomaali, jonka sideaine on akryylidispersio. Vesiohenteinen. Korkeakiiltoinen pinta. Tarttuu hyvin. Kestävä ja vettähylkivä pinta. Valon- ja säänkestävä. KÄYTTÖALUE: Betonikattotiilet, Kuitusementti, Eterniittilevy. Ei sovellu savitiili- tai liuskekivipinnoille.

Värit

Vakiovärit: Musta, antrasiitinharmaa, tumma antrasiitinharmaa, liuskekiven harmaa, oksidipunainen, bordeaux-punainen, tiilenpunainen, punaruskea, mocca, sinimusta, metsänvihreä. Muita värejä saatavissa pyynnöstä.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Sivellin, tela tai airless-ruiskutus, suuttimen koko 19–21, 180–220 baaria. Oikean kerrospaksuuden varmistamiseksi levitä maali kahdessa kerroksessa siten, että kummankin kerroksen paksuus on 150 µm. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle. Suosittelemme, että maalattu katto käsitellään Iso A-Clean puhdistusaineella noin kahden vuoden välein, jotta pinta pysyy siistinä ja puhtaana.

Tekniset tiedot

Kiilto 80

Riittoisuus 3 - 3,5 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 150 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~1 tunti. Päällemaalattavissa ~2 tuntia. Täysin kuiva ~24 tuntia. Kuivumis- ja päällemaalausajat riippuvat kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Katto on pestävä huolellisesti korkeapainepesurilla ja puhdistettava Iso A-Clean puhdistusaineella. Käytä pohjustamiseen aina TG 80 Start maalia hyvän tarttuvuuden varmistamiseksi. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä. Jos TG 80 Start maalin pinta ei ole riittävän kuiva, pinnasta ei tule täysin kiiltävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 40 g/l (luokka A/c)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Korkeakiiltoinen pinta. Tarttuu hyvin. Kestävä ja vettähylkivä pinta. Valon- ja säänkestävä.

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

Musta (20)

Antrasiitinharmaa (22)

Tumma antrasiitinharmaa (23)

Liuskekiven harmaa (25)

Oksidipunainen (28)

Bordeaux-punainen (30)

Tiilenpunainen (34)

Punaruskea (36)

Mocca (38)

Mustan sininen (42)

Metsänvihreä (46)