IS Eternit Primer

IS Eternit Primer

Tuotteen kuvaus

Eternit Primer on vesiohenteinen pohjamaali kuitusementtikatoille. Se sopii erityisesti vanhojen, erittäin imukykyisten kattolevyjen käsittelyyn. Pohjamaali tunkeutuu kuitusementtilevyihin ja varmistaa pintamaalin hyvän tarttumisen. KÄYTTÖALUE: Kuitusementti, eterniittilevy, betoni Eternit Primerin päälle on aina levitettävä Isonit- tai Rubber-maalia. Rubber-maalia suositellaan erityisesti huonokuntoisten, pohjamaalattujen kuitusementtilevyjen käsittelyyn. Ei sovellu savitiili- tai liuskekivipinnoille.

Värit

Vakiovärit: musta, tumma antrasiitinharmaa, punaruskea, valkoinen ja mocca.

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 8–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Sivellin, tela tai airless-ruiskutus, suuttimen koko 19–21, 180–220 baaria. Testaa aina ensin tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle.

Tekniset tiedot

Kiilto -

Riittoisuus 4 - 8 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Päällemaalattavissa 1 tunti. Kuivumismaalausaika riippuu kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Katto on pestävä huolellisesti korkeapainepesurilla ja puhdistettava Iso A-Clean puhdistusaineella. Pinnan on oltava puhdas, kuiva ja kestävä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti. VOC: Enintään 30 g/l (luokka A/h)

Ominaisuudet

Vesiohenteinen. Hyvä täyttökyky. Varmistaa hyvän tarttuvuuden.

Tuote on saatavilla seuraavissa vakioväreissä:

Otathan huomioon, että alla olevat värit ovat digitaalisia ja siitä syystä tarkoitettu vain suuntaa antavaksi oppaaksi. Mikäli olet epävarma jostain väristä, suosittelemme testaamaan kyseistä väriä maalattavalla pinnalla.

Musta (20)

Tumma antrasiitinharmaa (23)

Punaruskea (36)

Mocca (38)

Valkoinen (-)