IS ProCover WB

IS ProCover WB

Tuotteen kuvaus

ProCover WB on vesipohjainen suoja- tai käsittelyaine joka tekee alustasta vettä ja likaa hylkivän. Emäksiä kestävä fluorattu alkyyli-silaanipolymeeri, joka tunkeutuu alustaan erinomaisesti. Vettä hylkivä. Rasvaa hylkivä. Diffuusioavoin – päästää rakenteen sisällä olevan vesihöyryn lävitseen. Estää suolojen siirtymisen pinnalle. Ei muodosta kalvoa. Estää levien ja kasvillisuuden kasvamisen. Vähentää pakkasvaurioiden vaaraa. KÄYTTÖALUE: Julkisivut, varastohallien lattiat, kuitusementti-, betoni- ja savitiilikatot, laatat, muut mineraalipohjaiset materiaalit, kuten hiekkakivi, betoni, mosaiikkibetoni, tiili, kalkkihiekkatiili, päällystyskivi ja laatat.

Värit

Väritöntä

Käyttötiedot

Lämpötilan on oltava 5–30 °C ja suhteellinen kosteus <85 % RH.

Levitysmenetelmä

Matalapaineruisku, pensseli tai tela. Ruiskutus paine 0,5 - 1 bar kohteen mukaan. Tuotteen levitykseen ei suositella orkeapainepumppuja, jotta tuotteen koostumus ja vaikuttavat ominaisuudet eivat vahingoitu. Käytä aina hengityksensuojaimia aerosolien hengittämisen estämiseksi. Testaa aina tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle.

Tekniset tiedot

Kiilto -

Riittoisuus 4 - 8 m²/l

Kuivumisaika Paksuus märkänä 200 µm 20 °C / 65 % RH: Pölykuiva ~3-4 tuntia. Sateen kestävä ~4-6 tuntia. Täysin kuiva ~6 päivää. Kuivumismaalausaika riippuu kerroksen paksuudesta, lämpötilasta, suhteellisesta ilmankosteudesta sekä ilmanvaihdosta.

Esikäsittely/puhdistus Puhdista pinta liasta, pölystä ja muista epäpuhtauksista soveltuvalla menetelmällä esim. painepesurilla. Jotta aine tunkeutuu alustaan kunnolla, sen on oltava täysin kuiva, puhdas ja imukykyinen. Tiukkaan kiinnittynyt kasvusto tai lika voidaan pestä käyttämällä Universal Cleaner - yleispesuainetta ohjeen mukaan. Pesty, puhdas ja kuiva kattopinta käsitellään kauttaaltaan kertalevitteisellä A-Clean puhdistusaineella. A-Clean käsittelyn annetaan vaikuttaa 1 - 3 vuorokautta ennen seuraavaa käsittelyä. Tuotteen levitys tapahtuu kertalevityksenä käsiteltävälle pinnalle, mutta mikäli kyseessä on huokoinen tai huomattavan kalteva alusta, voidaan tuote levittää kahdessa kerroksessa. Toinen kerros tulee levittää yhden tunnin kuluessa ensimmäisestä levityskerrasta ns. Märkää märälle periaatteella. Vältä tuotteen käyttämistä voimakkaassa tuulessa tai sateessa, koska pintaan voi muuten muodostua täpliä tai laikkuja. Pinta, joka on jo aiemmin käsitelty vettä hylkivällä tuotteella (hydrofobisella aineella), ei päästä muita kyllästysaineita tunkeutumaan pinnan läpi. Imeytymätön neste voi aiheuttaa laikkujen muodostumista, ja niitä on erittäin vaikea poistaa. Jos ainetta roiskuu ikkunoille, roiskeet on pyyhittävä ikkunoista välittömästi. Suojaa ikkunat ja muut käsittelemättömiksi tarkoitetut pinnat ennen käsittelyä.

Ympäristö Ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Hävitä nestemäinen jäte paikallisten säädösten mukaisesti. Kierrätä tai hävitä tyhjät, kuivat pakkaukset paikallisten säädösten mukaisesti.

Ominaisuudet

Vettä hylkivä. Rasvaa hylkivä. Diffuusioavoin – päästää rakenteen sisällä olevan vesihöyryn lävitseen. Estää suolojen siirtymisen pinnalle. Ei muodosta kalvoa. Estää levien ja kasvillisuuden kasvamisen. Vähentää pakkasvaurioiden vaaraa.