Meistä

Iso Paint kehittää, valmistaa ja markkinoi pintakäsittelyratkaisuja katoille, kivilaatoille, julkisivuille jne. ja on tunnettu muun muassa ilmastoaktiivisista pinnoitteistaan. Meidän tavoitteemme on olla ensisijainen parhaimman palvelun ja laajimman tuotevalikoiman toimittaja.

Samaan aikaan sitoudumme olemaan laadun edelläkävijä omalla alallamme ympäristö- ja terveysstandardeja kunnioittaen. Ollaksemme jatkuvasti oman alamme uranuurtajia, Iso Paint tuotteet kehitetään tieteellisten ja käytännöllisten tutkimusten perusteella yhteistyössä markkinoiden johtavien materiaalitoimittajien, välittäjien ja kattopinnoitusammattilaisten kanssa.

Iso Paint on osa Tikkurila-konsernia.

Tikkurila-konsernista
Tikkurila on pohjoismainen maaliyhtiö, jonka tuotteet valmistetaan tarkoin valikoiduista, parhaat laatuvaatimukset täyttävistä raaka-aineista. Tikkurilan visiona on luoda pintoja, jotka erottuvat.
Tikkurilan suurimpia markkina-alueita ovat Ruotsi, Venäjä, Suomi, Puola ja Baltian maat, meillä on tuotantolaitoksia kahdeksassa maassa ja olemme johtava koristemaaliyhtiö kaikilla päämarkkinoillamme. Tikkurilan tuotteita on saatavilla kaiken kaikkiaan yli 40 maassa.

Sitoutuneiden ammattilaisten yhteisö
Maaliyhtiön lisäksi olemme 3 000:n karuihin olosuhteisiin tottuneen lahjakkaan ammattilaisen muodostama yhteisö. Me ymmärrämme estetiikkaa ja haluamme yhdessä edistää kestävää kehitystä. Jaamme samat arvot ja haluamme luoda ilmeikästä tulevaisuutta erottuvien pintojen avulla.

Pohjoismaista laatua alusta loppuun jo vuodesta 1862
Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella ensiluokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka mahdollistavat asiakkaillemme aikaa ja sääolosuhteita kestävän laadun. Olemme ylpeitä markkinoiden johtavista tuotemerkeistämme ja innovaatioistamme, joiden juuret ovat perinteissä, mutta jotka kurottavat kauas tulevaisuuteen.

Osa kestävää pohjoista
Olemme luoneet uutta aina yhtiömme vaatimattomasta alkutaipaleesta lähtien. Pyrimme olemaan alan johtava toimija ja tarjoamaan uudenlaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, jotka ovat turvallisia niin ihmisille kuin ympäristöllekin. Haluamme tuntea asiakkaamme perin pohjin.
Liikevaihtomme oli 582 miljoonaa euroa vuonna 2017. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä.

Lue lisää Tikkurila-konsernista (englanniksi)